Tapahtuu

Etusivu > Tapahtuu

Järjestämme Virroilla Suomen suurimmassa korutarvikkeiden erikoisliikkeessä erilaisia koru-, helmi- ja kädentatokursseja. Voit kerätä oman porukan ja järjestää oman kurssipäivän. Kurssit pidetään pääasiassa Virtain myymälässä, jossa kaikki materiaalit ovat käytettävissä. Kurssiaika voidaan sopia arkipäiville, -illoille tai lauantaiksi.Korukurssi on mukava lisä osaksi syntymäpäivää, TYKY-päiväksi, pikkujoulun viettoon tai muuten vain hyvällä porukalla illanistujaisena. Kurssien minimi osallistujamäärä on 6 henkilöä. Lisätiedot puh. 045-2324295 tai info@helmientalo.fi.
Messukalenteri Kevät 2020
Messukalenteri Kevät 2020
Kierrämme ympäri Suomea suurimmilla kädentaitomessuilla. Messuosastomme tuotevalikoima on maan suurin ja monipuolisin. Pääset tutustumaan viimeisimpiin korumaailman uutuuksiin ja ideoihin, sillä mukana matkassa on runsaasti erilaisia mallikoruja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo... 
Helminauhan solmimiskurssi
Helminauhan solmimiskurssi
Kurssilla opetellaan solmimaan perinteinen helminauha helmilangalla.Kurssimaksu: 15€/ henkilö, sisältää opastuksen ja ja työvälineiden käytön. Tarvikkeet omiin helminauhoihin ostetaan erikseen myymälästä.
Kurssin kesto: 3 tuntia Kurssille mahtuu 6-15 henkilöä. Voit... 
15,00 €
Ketjukurssi
Ketjukurssi
Kurssilla opetellaan perustekniikat erilaisten viikinkiaikaisten ketjujen (esim. kuningas-, oili- ja persialaisketjujen) valmistamiseen.
Kurssimaksu: 35€/ henkilö, sisältää opastuksen ja... 
35,00 €
Korunteon peruskurssi
Korunteon peruskurssi
Kurssilla perehdytään korunteon perustekniikoihin eli silikoni-, koruvaijeri-, lenkkiketjukoruihin ja korupiikkien käyttöön. Kurssilla voidaan "tuunata" ketjujen kanssa kaulakoruja, tehdä erilaisia kaula- ja  rannekoruja, sormuksia ja... 
15,00 €
Kukkarokurssi
Kukkarokurssi
Kurssilla opetellaan valmistamaan peruskukkaroita ja pieniä pussukoita käyttäen hyväksi erilaisia kukkarolukkomalleja.
Kurssimaksu: 25€/ henkilö, sisältää opastuksen ja kaavat. Tarvikkeet omiin kukkaroihin (kankaat, langat) voi... 
25,00 €
Koruhartsikurssi
Koruhartsikurssi
Kurssilla opetellaan erilaisia tapoja käyttää koruhartsia/ kylmäemalia.
Kurssimaksu: 20€/ henkilö, sisältää opastuksen. Voit ottaa mukaan omia valokuvia, koristepaperieta, kuivattuja kasveja ym. muuta materiaalia.. Korupohjia... 
20,00 €
Makrameekurssi
Makrameekurssi
Kurssilla opetellaan erilaisia makrameesolmuja ja niiden hyödyntämistä mm. koruissa.
Kurssimaksu: 15€/ henkilö, sisältää opastuksen ja harjoitusmateriaalit. Tarvikkeet omiin töihin  voi tuoda mukanaan tai ostaa erikseen... 
15,00 €
Tinalankakurssi
Tinalankakurssi
Kurssilla opetellaan perinteisten tinalankamallien valmistus ja niiden hyödyntäminen koruissa.
Kurssimaksu: 20€/ henkilö, sisältää opastuksen. Tarvikkeet omiin töihin voi tuoda mukanaan tai ostaa erikseen myymälästä.
Kurssin... 
20,00 €
Unisiepparikurssi
Unisiepparikurssi
Kurssilla opetellaan valmistamaan perinteinen unisieppari.Kurssimaksu: 15€/ henkilö, sisältää opastuksen ja ja työvälineiden käytön. Tarvikkeet omiin unisieppareihin ostetaan erikseen myymälästä.
Kurssin kesto: 3 tuntia Kurssille mahtuu 6-15 henkilöä. Voit... 
15,00 €
tech
Helmien talo Oy
Tupparintie 27
FI-34800, Virrat
FINLAND
puh. 045 23 24 295
info@helmientalo.fi
Y-tunnus: 2266949-3
Virtain myymälä avoinna 6.9.2021 alkaen toistaiseksi: TI-TO klo 10-17:00. MAANANTAINA,PERJANTAINA JA LAUANTAINA sopimuksen mukaan, olen silloinkin pääsääntöisesti paikalla, mutta varmistathan etukäteen, että olen paikalla ( 045 2324295 tai info@helmientalo.fi. Verkkokauppa toimii normaalisti 24h/vrk ja toimitukset pyritään lähettämään joka arkipäivä.
Paytrail