Yritys

Olemme yksi Suomen suurimmista korutarvikkeiden maahantuontiliikkeistä vuodesta 2009 alkaen. Etsimme maailmalta kauneimmat helmet ja korutarvikkeet. Meiltä löydät miljoonia helmiä; kimaltavia kristalleja, hohtavia makeanvedenhelmiä, lasihelmiä, persoonallisia korukiviä, erilaisia luonnonmateriaalihelmiä, simpukankuorihelmiä, metallihelmiä sekä erikoisuuksia maailman eri kolkilta. Myymme tuotteitamme sekä tukku- että vähittäiskaupalla. Virroilla sijaitseva myymälämme on Suomen suurin korutarvikkeiden erikoisliike.

Korujen valmistaminen on mukava harrastus, joka vie mennessään. Alkuun pääset helposti osallistumalla erilaisille korukursseille. Vinkkejä ja opetusvideoita löydät myös Helmien talon youtube-kanavalta, facebook-sivulta ja pinterestistä.

Kaikkia maailman koruaarteita emme ole vielä saaneet kerättyä, mutta löytöretket jatkuvat koko ajan. Meiltä saat aina jotain erikoista ja inspiroivaa, mitä et välttämättä muualta löydä. Aarteissamme on aina jotain muodikasta, jotain luksusta, jotain klassista ja jotain yllättävääkin. Valikoimamme elää ja muuttuu koko ajan. Tule siis katsomaan mitä aarreaitastamme tällä kertaa löytyy ja ylläty iloisesti.

 

Suomen suurin korutarvikkeiden erikoisliike Virroilla

Helmien talo sijaitsee korkealla mäellä idyllisessä ympäristössä Virtain Herraskylässä (Tupparintie 27) kantatie 66 varrella.

Entinen kyläkoulu houkuttelee tutustumaan taloon ja sen rauhalliseen maalaismaisemaan.

Helmien talo on kirjaimellisesti talo täynnä helmiä. Myymälän tuotevalikoima on erittäin monipuolinen, sillä liikkeestä löydät kaikki verkkokaupan tuotteet sekä lisäksi vielä pieniä erikoiseriä. Kaikki korutarvikkeet ja oheismateriaalit löytyvät saman katon alta tarvitsitpa pihtejä, lukkoja, pätkän ketjua tai vaikka solmusuojia. Osaavat asiakaspalvelijamme neuvovat ja opastavat sinua korutarvikkeiden ihmeellisessä maailmassa. Myyjä auttaa sinua keräämään tarvitsemasi tuotteet hyllystä. Voit siis pistää vaikkapa puolisosi puutelistan kanssa meille asioimaan.

Korutarvikkeiden lisäksi meiltä saa myös valmiita koruja. Kaikki malli- ja myyntikorut valmistetaan Suomessa käsityönä omassa korupajassamme. Voit myös teettää tilauksesta yksilölliset korut niin arkeen kuin suuriin juhliinkin. Myös korujen korjaus onnistuu.

Helmien talo on siis todellinen koruntekijöiden aarreaitta olit sitten ammattilainen tai vasta helmiin hurahtamassa. Tule kokemaan helmeilevä elämys koko perheen voimin. Tervetuloa!

tech
Helmien talo Oy
Tupparintie 27
FI-34800, Virrat
FINLAND
puh. 045 23 24 295
info@helmientalo.fi
Y-tunnus: 2266949-3
Paytrail
Virtain myymälä avoinna 1.3.2022 alkaen toistaiseksi: TI-PE klo 10-17:00 ja LA klo 9-15. MAANANTAINA sopimuksen mukaan, olen silloinkin pääsääntöisesti paikalla, mutta varmistathan etukäteen, että olen paikalla ( 045 2324295 tai info@helmientalo.fi. Verkkokauppa toimii normaalisti 24h/vrk ja toimitukset pyritään lähettämään joka arkipäivä.